Csatorna kiépítés és szerelés

 

Csatornatisztítás mellett rengeteg családi ház és társasház, elavult csatornahálózatát újítjuk fel, és cseréljük ki a töredezett tönkrement csatornacsöveket megelőzve evvel a nagyobb csőtörések és károk kialakulását.

 

Épületen kívül, telekhatáron belüli víz nyomóvezeték, szennyvíz és csapadék csatorna hálózatok- (nyomott és gravitációs), locsoló hálózatok-, tűzoltó hálózatok tervezése, kivitelezése hagyományostól a legmodernebb anyagokig a megrendelői igények a megvalósítandó technológiák követelményeinek és az épület egyéb adottságainak maximális figyelembe vételével.

 

A tervezési feladatok között jelentős szerepet kap a hatóságokkal történő egyeztetés, a beépítendő technológiákhoz szükséges infrastruktúra megfelelő felmérése és alkalmazása.

 

A kivitelezés során az eltakarásra kerülő vezetékszakaszokat, rendszereket lepróbáljuk, az üzemi terhelés többszörösének kitéve a beépített anyagokat, berendezéseket.


Az épületen belül elvégezzük a víz-csatorna, tüzivíz-, csapadékvíz hálózatok komplett rendszereinek (berendezések, szabályzások, automatikák stb.) tervezését, kivitelezését, beüzemelését.

 

 

Hívjon minket bizalommal, hétvégén és ünnepnapokon is!