Vízvezeték szerelés

 

Minden volumenű vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémát, feladatot megoldunk, mint például: a csőhálózat , berendezés, vegyi és kalorikusgépek szerelését. Megoldjuk az épületek és épületrészek víztelenítését, illetve nyomás alá helyezését. Továbbá vállaljuk kerti öntözőrendszerek telepítését és üzembe helyezését és vízvételi helyek és kiállások kiépítését.
 
Egy szó, mint száz: minden, ami vízvezeték szereléssel kapcsolatos probléma - mi azt felmérjük és megjavítjuk.
 

Feladataink közé tartozik többek között a csőhálózat-, berendezés-, vegyi- és kalorikusgép szerelési feladatok, a szennyvízelvezetés és -gyűjtés kialakítása közművesítetlen területeken, épületek és épületrészek víztelenítése és nyomás alá helyezése, kerti öntözőrendszerek telepítése és üzembe helyezése, vízvételi helyek és kiállások kiépítése, illetve általános gépészeti technológiai, épületgépészeti, általános csőszerelési feladatok.

Részletezve:

Csaptelepek és szifonok javítása, cseréje. WC csészék és tartályok cseréje, csőtörések és repedések megszüntetése, mosogatógép és mosógép javítása, bekötése, új csőhálózat kiépítése lakáson belül és kívül is. Ezen kívül zuhanykabinok és zuhanytálcák beépítése, javítása, cseréje. Fürdőkád, mosdókagyló és mosogatók cseréje.

Fűtési rendszerek felújítása, elzárók és radiátorok cseréje, valamint dugulások elhárítása lakáson belül és épületen kívül is.

Vállaljuk az összes típúsú külső és falba épített wc tartály szakszerű javítását és cseréjét. Minden típusú mosogató, mosdó csaptelep szakszerű javítását és cseréjét.

Strang vezetékek cseréjét, komplett lefolyórendszerek kiépítését kültérben és beltérben egyaránt.

Emellett csatornahálózatok és komplett vízvezeték rendszerek kiépítését, adott esetben a hibák feltárását.

Ezeken kívül vízvezeték szerelő szakembereink vállalják a lefolyók és csatornahálózatok duguláselhárítását akár bontás nélkül is, a legjobb, legkorszerűbb gépekkel.

Sürgősségi - minden volumenű - vízvezeték szerelés Pest megye és Budapest egész területén - kedvező áron, akár hétvégén is. 

 
Hívjon minket bizalommal, akár hétvégén és ünnepnapokon is!