Szennyvízszivattyúzás


Napjainkban egyre többször fordulhat elő nagy mennyiségű csapadék érkezése. Olykor a felhőszakadások és árvizek esetén nem csak esővízről lehet szó, hanem sajnos szennyvízzel kevert "bűzös léről" is. Sőt..


A vízszivattyúzást és szennyvízszivattyúzást végző szakembereink a munkájuk befejeztével ferőtlenítést is tudnak vállalni. Ez a terület az, amire kimodottan igaz, hogy nem szabad halogatni a problémát. Javasoljuk, hogy ne várja meg, míg a kapillárisjelenség kialakulásának következtében felszívódjon a falakba is a nagy mennyiségű víz/csapadék. 

Vízvezetékszerelő szakembereink a megelőzésben is segítségükre vannak. A védelmet biztosító telepített: átemelő szivattyú rendszerek és zsomb szivattyúk kiépítésével. Ennek következtében nem lesznek elárasztva a mélyebben fekvő helyiségek, mint például a garázsok, pincék, szuterének, vagy esetleg aknák a betörő víz vagy szennyvíz hatására.

Munkánkra maximális garanciát vállalunk!

 
Szennyvíz szivattyúzás, Gyorsszolgálat Budapest – 1 órán belül –  I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIIIXIVXVXVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületekben és Pest megye területén is 1 órán belül megjelennek szakembereink. 
 
Ünnepnapokon is!