Fűtés szerelés

 

Az épület üzemelésének egyik legfontosabb funkciójú alkotóeleme a központi fűtési-hűtési rendszer.


Nagyrészben ettől függ az épület állaga, ennek segítségével biztosítjuk a dolgozók illetve az ott élők kellemes komfortérzetét és néhány más funkciójú berendezés üzembiztonságát.

A mai folyamatosan változó és fejlődő korszakunkban a gyártó cégek mindig új anyagokkal ismertetik meg az embereket. Nagy figyelmet fordítunk az új berendezések és a korszerű technológiák megismerésére, elsajátítására, azok alkalmazására.

A fűtési-hűtési rendszer egyes alkotó elemei jelentősen befolyásolják a teljes rendszer üzemelését, élettartamát.

A beépített berendezések, szerelvények megfelelő minősége és a beépítés szakszerűsége egyben adja a biztonságos és gazdaságos üzemeltetés lehetőségét.

Az épületek fűtési-hűtési rendszere három fő területre bontható.


A kazánház és a hőközpont:

Az épület ezekről a területekről kapja szabályozott mennyiségben a szükséges fűtési-hűtési energiát. Az ide beépített berendezések működési hatásfoka, a szabályozó szerelvények megfelelő beállítása kiinduló pontja az épület költséghatékony és üzembiztos működésének.

Az általunk javasolt illetve beépített berendezések, szerelvények kiválasztásánál mindig nagy figyelmet fordítunk a fenti szempontok teljesülésére.


A csőhálózat:

Az épületek fűtési-hűtési rendszerének összekötő elemeit tartalmazzák a kazánház-hőközpont és a hőleadók között.

A csőhálózatok anyaga a XXI. század elvárásainak megfelelően már nagyon sokféle.

A megfelelő anyagválasztás nagyban elősegítheti az épület kivitelezési idejének optimalizálását, az üzemeltetés hatékonyságát.

A csőhálózatok kivitelezése esetenként speciális berendezések, szerszámok igénybevételével lehetséges, ezért nagy figyelem szükséges erre a területre is - a precizitás mellett.


A hőleadók:

Az ideális hőleadók a megrendelői igényeknek megfelelően választhatók. Az épület jellegétől, funkciójától, a felhasználási területtől függően nagyon sok a lehetőség a megjelenés illetve az elrejtés szempontjából.

Az általunk javasolt berendezések kiválasztása minden esetben körültekintően – a megrendelői igények, az épület adta lehetőségek, a gazdaságossági mutatók és az esztétikum – figyelembe vételével történik.

A magas energiaárak mellett elengedhetetlen, hogy otthona korszerű és gazdaságos fűtés rendszerrel legyen ellátva!

Vállalunk korszerű, alternatív technológiákkal fűtési rendszerek telejskörű kiépítését!   

- mennyezet fűtés
- padlófűtés 
- falfűtés 

Emellett természetesen vállaljuk a régi rendszerek korszerűsítését!


Fűtés szerelés, Fűtés szerelő, Gyorsszolgálat Budapest – 1 órán belül –  I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületekben és Pest megye területén is 1 órán belül megjelennek szakembereink. 

Hétvégén és ünnepnapokon is!